Flowers

Dom här snyggingarna köpte jag för ett par år sedan men har fortfarande aldrig använt dom! Jag tror att nånstans långt ner i mitt omedvetna är jag så rädd för att förstöra dom att ja hittar på massa anledningar till att inte ha på mig dom :P
Men i år ska jag fan inviga dom! Kanske nu till påsken? Men med vad?
Kramar K

God j*kla morgon

God morgon bloggen!
Ursäkta rubriken men det är lite så jag känner idag. Jag är ledig idag och tänkte sova ut för jag satt till halv ett inatt och bakade. Mina planer gick dock åt skogen när rörmokarna (som inte varit här på en vecka!!!) bestämmer sig för att dyka upp här klockan sju på morgonen!! Lite förbannad blir man juh!
Men men härligt väder idag :) Ska passa på att ta en promenad med älskade fågel lite senare men först ska jag göra en jordgubbskaka :)
Världens sämsta bild i know men lite fjädrar ser man ändå :) Älskar påskpynt!
Kramar K

A day to remember

Idag är det 99 år sedan Titanic skönk. Lite intressant fakta sådär :P Bra att veta om ni exempelvis ska på dejt ikväll och får slut på samtalsämnen ;)
Kramar K

I´m back

Nu mina kära vänner har jag äntligen fått upp datorn och kan börja blogga :)
Jag gillar verkligen inte att hänga ut folk på bloggen men nu har den här "bella" kommenterat så många gånger att de börjar kännas läskigt :S
Hmm...tror jag fått en stalker :P
Kramar K

Vinn en Makeup artist utbildining

Drömmer du om att bli Makeup artist? Då har du chansen nu! På Cosmopolitan.se kan du nu tävla om en Makeup artist utbildning på Makeupstudion Educations skola!!!
Klicka HÄR för mer info om hur du tävlar. OBS! Du måste vara minst 18år för att tävla.
Kramar K

Update

Hej allihopa!
Jätteledsen får dålig uppdatering men min dator ligger fortfarande nerpackad nånstans. Bloggar från jobbet just nu. Ville bara tala om att jag fortfarande lever och att flytten gick bra nu återstår bara det värsta: Packa upp!


Har en massa att blogga om men det får vänta tills jag fått ordning på saker och ting :)
Don´t give up on me guys jag är tillbaka snart bättre än någonsin!
Kramar K

Last day

Hej hopp bloggen :)
Imorn flyttar vi, alltså har jag fullt upp med att stresspacka idag! Har en del kvar så kommer nog inte hinna blogga mer idag. Men jag lovar bloggen kommer bli mycket mer intressant när jag flyttat klart då en hel del roliga grejer kommer dyka upp här så håll ut ett tag :)
I brist på nya bilder bjuder jag på en gammal, lite extremare sminkning som passar utmärkt till en utekväll ;)
Kramar K

Intensivt tänkande

OMG!!!! Jag märkte idag att jag gör riktigt sjuka miner ibland när jag tänker. Eller njaa, VARJE gång jag tänker! Och då menar jag inte gulliga miner utan miner man kan göra en hel komedi film av! Kolla själva
Kom på mig själv göra den här minen på jobbet idag. Hahahahahaha tänk att jag stod sådär ett bra tag :P
Såhär ser jag alltså ut när jag tänker på vad mer jag har kvar att packa :P
Kramar K

Milk

Kör på vita naglar idag, det va ett tag sen juh :) Nagellacket kommer från MIST och heter "Milk"

Kramar K

Still under construction

Ville bara påminna alla söta läsare om att bloggen fortfarande genomgår en renovering. Headern ska ändras och även några andra smådetaljer som ska göra min blogg roligare att titta på :P
Men det tar sin lilla tid eftersom jag jobbar varje dag denna vecka samtidigt som jag ska hinna packa allt jag äger för att flytta på söndag....nån som vill byta liv med mig? :P
På tal om jobbet, jag står här just nu så därför blir det en gammal, tråkig ego-bild :P
Kramar K

Just nu - Flyttpackar

Halloooo :)
Här har ni anledningen till att jag vart lite franvårande den här veckan
Jupp! Jag flyttpackar! Känns som att det inte alls va särskillt längesedan jag gjorde det, typ knappt ett halvår sen.
Det possitiva är dock att jag redan rensat en hel del vid förra flytten så nu går det juh ganska snabbt. Bara kläder och smink kvar, det värsta med andra ord haha :P
I bilden ser ni en liten del av mitt smink. När jag flyttat klart och fått upp allt kan kan visa er lite mer om ni vill?
Tänkte även börja med "dagens outfit" snart. Man måste följa strömmen juh :P
Kramar K

Erica

Förra veckan praktiserade bl.a söta Erika hos oss och då passade jag på att göra en uppsättning på henne då hon själv behövde lite inspiration
Tog även en lite bättre bild på detaljerna som ni ser nedan
Nico (vår andra söta praktikant hehe) hade redan lockat hela hennes hår så jag tuperade lite och la upp det i en romantisk uppsättning som passar utmärkt till balen eller bröllop :)

Kramar K

@ work

Står på jobbet just nu och kollar igenom alla fina bilder från bröllopsmässan vi höll i för ett tag sedan :) Vi har fortfarande inte fått alla bilder ännu men här kommer några iaf som några av er kanske redan sett på Mist bloggen!
Den här tjejens hår (som jag gjort) vart så jäkla coolt! Hela hennes stil blev lite tuffare än vad man e van att se en brud som men snyggt att sticka ut ur mängden!

Och så självklart mina finaste fin fina vänner!! Bella och Michel va nog finaaaast (nej nej, jag favorisserar inte alls :P ) på hela mässan :) Älskar verkligen Bellas klänning! Håret har jag gjort, kommer bättre bilder på det inom kort ;)
Btw...idag grattar vi Michel som klarade uppkörningen!!!! :)

Kramar K

Fågel

I lördags fixade jag håret på min bästa vän som skulle på bröllop. Tanken var först att jag bara skulle locka håret men eftersom hon har extreeeeeemt fint hår visste jag att det knappt skulle hålla en timma. Så istället gjorde jag en elegant men ändå halvslarvig uppsättning som matchade hennes eleganta klänning :)
Naaaw min älskade birdie boo <3

Visst passar hon i orangea läppar?
Jag ska lägga upp fler hårbilder på begäran, så kika gärna in här i veckan då fler bilder kommer dyka upp ;)
Kramar K

Ombyggnad pågår

Ville bara säga att jag håller på med en ny header till bloggen men eftersom den förra bara va pinsam får den denna härliga bild agera header under tiden :)

Kramar K

Ärenden

Godmorgon godmorgon!
Jag vakna för en liten stund sen och nu känner jag mig lite stressad för jag borde egentligen stå i duschen nu! Har nämligen lite ärenden som behöver göras idag men tyvärr är jag den typen som inte kan göra nåt innan jag får i mig en kopp kaffe på morgonen :P
Så nu sitter jag här med min kaffekopp, skriver detta inlägg och känner mig superstressad. Livet är underbart ibland :P
Kickar igång denna dag med en gammal sminkning jag gjort :)
Kramar K

Green


Fyndig tårta

Den här bruden valde att göra en tårta av sig själv?
Hahaha väldigt fyndigt! Dock ser hon inte så glad ut... Kanske kom hon på att det var en dålig idé trots allt? :P
Kramar K

RSS 2.0