Off to town

Här har ni bättre bilder på plånboken/clutchen som jag berättade om tidigare. Jag har letat efter en sån plånbok i äkta skinn i flera år och helt otippat hittade jag den inne på Bianco! Plånböcker är något jag sällan varierar med, köper jag en ny plånbok så har jag den i minst ett år innan jag byter ut den. Därför föredrar jag plånböcker i skinn då dom är väldigt slitstarka och blir bara snyggare med tiden! Glöm bara inte att impregnera den innan ;)

Nu drar jag in till stan för lite ärenden <3

Dagens tips


Torsdag 25/8-11

God morgon! Det här vädret gör att ja vill gråta! Är sommaren verkligen över nu? Måste verkligen inhandla höstkläder nu, har typ inget långärmat, mellanting man kan ha nu.
Nåja, tur att det är löning idag :P På tal om det, ett tips till alla som bor i Norrköping: Nästa vecka öppnar Bianco Footwear bredvid Gina Tricot och dom kommer ha 20% rabatt på hela sortimentet första dagen!! Så slösa inte alla era pengar i helgen :P
Bianco  400:-

Den här snygga plånboken i skinn köpte jag i tisdags när jag va i Linköping. Den funkar grymt bra som clutch också om man inte ska ha med sig väldigt mycket grejer :)

Btw, angånde förra inlägget så kan jag förklara att den där bilden togs när vi va i Stockholm och skulle se Linkin Park. Därav lyckan :)

Kramar K

I'd rather be all alone, anywhere on my own


Lyckligaste dagen i mitt liv <3



What happened last thursday?

Broken Door

Avslutar med en normal bild på oss :P Kvällen började med att vi såg Broken Door uppträda som va helt okej. Fågel och min kusin vart hungriga sen så vi drog till världens bar där dom käka och ja satt och titta på :)
Det va en riktigt skön kväll med härligt sällskap! Kommer verkligen sakna dessa sommarkvällar på uteserveringar men jag har mycket att se fram emot nu under höst och vinter :)

Kramar K

Lördag 20/8-11

God morgon god morgon! Sovit gott? Det har jag :) Vi va på marknaden igår under spöregnet så när jag väl kom hem kände jag mig som en isglass. Efter ett par koppar té och en hel del filtar lyckades jag slutligen tina upp och kunde sova som ett litet barn :) Tyvärr har jag inga bilder från igår, ville inte riskera få fuktskada på kameran så den fick ligga säkert i väskan. Däremot har jag massa bilder från torsdagen som kommer upp lite senare.
Här får ni lite försmak, ja tänker inte ens kommentera den här bilden :P

Twister

Jag glömde självklart min kamera hemma igår och kunde tyvärr inte fota dagens ansikte. Men min underbara vän fågel och hennes grymma kamera tog några bilder som tur är :) Fågel vart helt fascinerad av sminkningen som påmminde lite om vår favoritglass Twister. Vad tycker ni? Håller ni med?


Nu fick jag sno bilderna direkt från fågels blogg, därav den dåliga kvalitén och texten runtom :P Men besök gärna hennes blogg för bättre kvalle, den hittar ni HÄR!

Cause you are my angel, save me from danger. With you i'm no stranger...

Till skillnad från vad många tror om mig när det gäller musik så lyssnar jag faktiskt på allt möjligt! Allt från polka till hårdrock, i alla möjliga språk. Chockerande va? Jo, jag kan förstå det med tanke på att jag nästan bara skriver om Linkin Park här på bloggen men det är just för att jag aldrig slutat älska dom! När jag va liten va jag ett stort Britney Spears och Nsync fan, men den kärleken växte jag ifrån med tiden. Linkin Park har jag däremot växt med, delat många fina och sorgliga minnen med och dom har alltid funnits där för mig!

Men som sagt har jag en sjukt blandad musik smak och jag älskar musik man kan dansa till då jag i princip dansat hela mitt liv!



Idag hoppas jag dock på att få se de här bandet uppträda live! Jag är helt förälskad i den här låten, den är så himla vacker och det är en av deras många bra låtar :) Dom ska nämligen uppträda idag på augustifestivalen i Norrköping och jag ska dit med älskade Birdie och min kusin :)
Ses vi där?

Make up misstakes del 1


Det är snyggt att highlighta området kring ögonen för att få en mer pigg look men tänk på att inte överdriva. Risken finns att det slutar med att man ser ut som ett spöke och eftersom vi har så många fina linjer runt ögonen kan sminket börja krackelera efter ett tag!

För att försäkra dig om att du inte lagt på för mycket, ta med dig en spegel och ställ dig framför fönstret. I dagsljuset ser du bäst om du har en jämn ton över hela ansiktet.

Skulle det va så att du lagt för mycket kan du ta en torr bommullsrondell och dra försiktigt över området tills du fått bort det värsta. Applicera väldigt lite av din foundation (oftast räcker det med resterna som finns kvar på din borste/svamp) och avsluta med väldigt lite puder bara för att fixera.

Kom ihåg att övning ger färdighet. Ska du på en stor fest eller något annat viktigt och är osäker på hur din sminkning kommer se ut så testa några kvällar innan! Va inte rädd för att göra fel och fråga gärna om du undrar något :)

Kramar K

Torsdag 18/8-11

Lite kul att strax efter att jag skrev förra inlägget ringde dom från vårdcentralen och sa att dom kunde ta emot mig om en halvtimma. De va antingen stressa som bara den eller vänta en vecka...jag är inte bra på att vänta så jag körde på att stressa.

Det visa sig i alla fall inte vara vaxpropp (som dom trodde först) nä för den turen har jag inte :P Troligtvis kan det vara tinnitus "gone crazy" så i väntat på att få träffa ytterligare en öronläkare får jag gå runt med öronproppar.
Say hello to my little friends!
Jävligt sköna måste jag säga! Mina ser dock inte riktigt ut sådär, bilden har ja lånat från google :)

Kramar K

Tisdag 16/8-11

Vilken tomat på vårdcentralen var det som kom på denna geniala idé att för att boka tid måste man ringa dit, slussas vidare några hundra gånger för att slutligen få höra att dom ringer upp dig "ca klockan fem över tolv idag" för att boka en tid?

Då sitter man alltså vid telefonen och väntar, väntar, väntar tills klockan blir tre och man verkligen måste in på toa OCH SJÄLVKLART SKA DOM RINGA JUST NÄR MAN SITTER PÅ TOA!!!!

Då missar man samtalet och måste ringa dit igen och upprepa hela proceduren! Tänk er då att gå igenom allt detta med en öra som värker hela tiden och som grädde på skitet låter det som att jag har en torktumlare i örat!!!
Brukar det inte va sånt som gör att folk hamnar på mentalsjukhus?

Så har mina senaste två dagar sett ut i alla fall, bara väntat och väntat och väntat...


Tröstar mig med att kolla på lite gamla bilder från London. Åhh London, riktigt tråkigt med allt som hänt där under senaste tiden! Hur kan nån förstöra en så vacker stad?

Ledsen att detta vart ett riktigt depp inlägg men det är svårt att finna inspiration när örat håller på som den gör. Vi hörs när det börjar kännas lite bättre.

Kramar K

Raklödder


Kärlek


Black is back


Torsdag 11/8-11

Fan fan fan! Har sån jäkla ångest för jag döda en spindel imorse och det kommer regna imorn :( Tror ni på sånt? Egentligen gör inte jag det men grejen är att varje gång jag dödat en spindel har det regnat dagen efter oavsett årstid! It's true, I promise. Men jag va tvungen att döda den, först skrämde den skiten ur mig när den hoppa fram från ingenstans och sen börja den springa mot mina skor! Den liksom bad om de för man jiddrar inte med mina skor!
Tänk om man kunde rita så bra?

Kramar K

Pretty birdie, walking down the street


Såhär såg min vackra vän fågel ut på Syle by Tyra eventet för över en vecka sedan. Håret fick en massa volym och lockar, sminket fick falla i jordnära färger som brunt och beige men för att få en mer party känsla öste jag på med en guldfärgad eyedust som finish!
Hennes rouge och läppstift kommer från Nouba (finns att köpa på nelly.com).

Här får ni även se hur hårfärgen blev. Det är jag som har färgat! Min kusin George, som äger Salong Hallings på Drottninggatan i Norrköping, va så snäll och lät mig låna en stol så vi kunde färga fågels utväxt. George är faktiskt den enda människa i världen som får klippa mig just för att han alltid lyssnar. Säger jag att han ska klippa en centimeter så klipper han aldrig mer än det. Så ett tips till alla som är trötta på frisörer som klipper av för mycket: Gå till Salong Hallings och fråga efter George!

Kramar K

Old me vs New me

Det är lite över två år mellan bilderna. Som ni ser älskade jag flätor då oxå :P Det va av en slump jag hitta den gamla bilden och tänkte att jag skulle jämföra.
Haha, skillnad va?



Onsdag 10/8-11

Jag hade knappt hunnit publicera det senaste inlägget igår (om att jag vill klippa mig) innan min kära vän fågel skickade ett väldigt ilsket sms om att jag absolut inte får klippa mig haha! Och hon är inte den enda som skulle bli sur om jag klippte men oroa inte er gott folk jag har inga planer på att kapa av mig håret ännu ;) Men visste ni att jag för drygt tre år sedan hade axellångt hår? Bildbevis nedan!

Här hade håret växt ut en liten bit men det är fortfarande sjukt kort! Och jag va brunett dessutom! Vad tycker ni kära läsare, passar jag i kort hår? Eller som brunett? Vilken längd och färg föredrar ni på er själva?

Kramar K

I have a dream

(Bild lånad från google)

Gaaaah! Jag är så sjukt sugen på att klippa kort!!! Det är så jäkla snyggt och praktiskt men jag vet att jag skulle ångra mig i samma sekund. Inte för att jag älskar mitt långa hår, det växer juh tillbaka. men för att jag aldrig skulle orka styla det! Jag sover hellre den extra halvtimman det skulle ta mig att styla håret varje morgon :P

Men visst passar Olivia i kort? Hon spås faktiskt bli nästa Jennifer Anniston just p.g.a hennes hår. Alla vi "Vänner" fans minns mycket väl hur hypad Jennifers hår var under 90-talet och början på 2000-talet, tjejer över hela världen ville ha hennes hår. Men nu sägs Olivia ha tagit över tronen för världens mest eftertraktade hår!

Därför tycker jag att Olivia Palermo får stå som dagens hårnspiration idag :)

Kramar K

These shoes are made for walking


Lite favoriter jag samlat från olika sidor. Alla dessa skor får mer än gärna flytta in i min garderob!

Tisdag 9/8-11

God dag!
Jag är helt slut idag! Åkte och spontanträna igår och fan va skönt det va!! Älskar att träna men jag har inte tränat på väldigt länge och det känns verkligen i ryggen. I mitt yrke är det viktigt att träna ryggen eftersom man står väldigt länge och anstränger ryggen en hel del. Så nu har jag skaffat medlemsskap och ska träna regelbundet :)

Idag blir en ganska slapp dag förutom att jag har lite ärenden att fixa. Måste även köpa en ny bok. Har ni några förslag på bra böcker? Jag läser allt möjligt så ös gärna på med förslag :)


Synd att det är så tråkigt väder ute idag, hade vart skönt att sitta i parken med en bra bok :(

Kramar K

And if i die before i wake, i pray the Lord my soul to take


Såhär såg jag ut runt ögonen igår när det va dags för kyrka. Till kyrkan kör jag oftast på neutrala färger (om jag ens lägger skugga överhuvudtaget) så igår fick det bli skuggor från min lilla Dior palett. Den är så praktisk att ha med på semstern till exempel, dock är inte hållbarheten den allra bästa.

Ögonbrynen får ni gärna ignonera. Jag vet att dom är helt ojämna och ser rent ut sagt förjävliga ut. Men jag håller på att spara ut dom så räkna med att dom kommer se ut sådär ett tag framöver :)

Kramar K

Måndag 8/8-11

Ångest!!! Vi rör oss mot hösten med alldeles för snabba steg! Ibland önskar jag att man kunde pausa, spola tillbaka och spela upp.

Måndag idag i alla fall. Jag älskar måndagar (haha ja vet, sjukt va?) ny vecka nya tag, låter riktigt klychigt men för mig är det sant. Mycket händer på måndagar :)

Idag måste jag verkligen storstäda! Det har blivit så dammigt under helgen för ingen har hunnit damma men nu måste jag ta tag i det. Jag är allergisk mot damm och har dessutom astma så ni kan juh förstå att jag måste damma typ varje dag :P

Men egentligen vill jag bara lägga mig ner och sova till nästa sommar :P

Kramar K



I´m burning inside the fires of a thousand suns

Linne - Bik Bok
Shorts - Gamla avklippta jeans från Tiger
Smycken - Ur & penn, Guldfynd
Hade även mitt grymt snygga örhänge från Style by Tyra som jag fick av min bästa Fågel <3
Helt underbart snygga smycken hittar man där, äntligen smycken i min smak!

Kramar K

På väg


Road trip

Nu sticker jag iväg till resecentrum för att möta upp bästa fågel. Blir en liten road trip idag!
Alltid så kul när två fåglar är på vift :)

Kramar K

Color blocks


Det är juh väldigt inne med kläder i olika färger nu, gärna såkallade "color blocks". Därifrån hittade jag inspiration till denna sminkning. Tyvärr syns det ine så bra men på ögonlocken har jag en persikofärgad skugga (från MUS och längs undre fransraden har jag en mörklila skugga (från Eleven paletten) toppad med eyeliner.

Det bästa med denna look är att vem som helst kan göra den, det krävs ingen teknik då det bara är en skugga på ögonlocket och en under.

Kramar K

Picnic in the park



Inte ofta man ser mig le på bild va? :P Men så fick det bli igår för jag hade riktigt roligt! Överraska min bästa vän med en picnic i Vasa parken där vi satt tills det va dags för solen att gå lägga sig.

För er som undrar har jag på mig ett linne från Gina Tricot (har dom i typ alla färger :P ) och långkjol från H&M. Igår sminkade jag även ögonen för ovanlighetens skull, bilder kommer upp lite senare för nu ska jag ut och njuta av solen :)

Önskar er en toppen dag!

Kramar K

God sen dag

Idag har jag bara njutit av solen ute på altanen. Brukar i vanliga fall sitta på vårt tak men det är alldeles för varmt så jag lär bränna fötterna :P
Tar en liten paus nu från solen för att uppdatera. Den här helgen har vart helt underbar och min morgon har fortsatt i den banan. I lördags gick vi som sagt ut, eller ja...de va fööööör mycket kö till Style by Tyra så jag valde att möta upp fågel på Butlers istället. Varför stå och köa i flera timmar och trängas när jag närsomhelst kan gå dit och strolla runt i lugn och ro? :P Stort grattis iaf till Beata och Tyra som verkligen lyckades få till en grymt snygg butik på så kort tid!

Fågel va iaf på VIP eventet innan och av henne fick jag två örhängen som jag visar upp sen, i love them!! <3
Till slut hamna vi på Menesa som har riktigt goda alkoholfria drinkar!! Vi tog varsin daquiri och bara njöt av vädret!
Fram och bakbild på en DO, för första gången :P
Jeansshorts - Gamla avklippta Fornarina jeans
Linne - Gina Tricot
Kavaj - H&M
Väska - Accent
(Hade på mig klackar men bytte efter fem minuter, går fan inte att ha klackar i Norrköping!)


Och såhär såg ansiktet ut! Körde på sotat då de va sjukt längesen. Har tyvärr ingen närbild på sminket but no worries...detta va deffinitivt inte sista gången ja har den sminkningen! Körde på svart, brunt och gult och jag vart heeeelt totalt förälskad i den kombon!! Kanske blir en tutorial oxå?

Nu ska jag fortsätta njuta av solen, vi hörs sen!

Kramar K

RSS 2.0