What´s going on

Som ni kanske märkt har det varit lite segt med uppdatering senaste dagarna och det beror på att min kusin är här på besök. Hon har åkt ända från Kanada för att tillbringa två veckor här och då kanske ni förstår att jag inte har lust att sitta framför datorn då. Jag har inte sett min kusin på nästan 10 år så vi har mycket att ta igen. Bloggandet kommer återgå till det normala nästa vecka då hon åker hem. Jag ska försöka uppdatera så ofta jag kan men jag lovar inget.

Under tiden kan ni besöka min älskade fågels blogg som ni hittar HÄR. Hon skriver om allt mellan himmel och jord och är sjukt rolig. Läs så kommer ni förstå varför jag älskar henne så mycket ;)
Två fåglar på stan <3

Kramar K

Tisdag 28/6-11

God morgon bloggen :)
Jag är helt slut efter gårdagen! Min kusin är juh här från Kanada så vi åkte till Hageby centrum vid lunch där vi båda gjorde våra fötter, underbart skönt! Sen mötte vi upp fågel och åt, drack kaffe och hängde i solen. Vid sju mötte vi upp min kusin som överraska oss med en flygtur över hela Östergötland nästan! De va helt sjukt!! Inte mycket att se dock, typ bara grönt överrallt :P Men jag älskar att flyga så det va riktigt roligt :)
Fågel och jag på stan

Planet vi flög i

Norrköping från luften. Ser ni Eon?

Ja, igår va en rolig dag full med äventyr. Idag blir en lugn dag på taket :)

Kramar K

Bird

Visste ni att jag älskar att rita? Jag gör verkligen det. De va faktiskt det som fick mig att bli makeup artist. Jag har alltid älskat att rita men jag är inte alls bra på att rita på papper. Det va min bildlärare i åttan som föreslog att jag skulle testa sminka någon. Hon tyckte jag hade den rätta känslan för färg och form men att det inte riktigt kom fram så bra på papper. Så jag testade sminka en kompis och det blev jättefint. Då visste jag att jag ville bli makeup artist.

Dock ritar jag fortfarande på papper ibland särskilt när jag har en viss känsla jag vill få fram, som på bilden ovan.

Kramar K

Glad midsommar!!

Glad midsommar kära läsare!! Nu tar jag ledigt från bloggen resten av dagen och eventuellt imorn för att umgås med familj, släkt och vänner som samlats idag :) Ha en underbar helg så hörs vi snart <3

Go your own way and, prove them wrong


Fredag 24/6-11

Goooood morgon världen och glad midsommarafton Sverige!! Ska ni göra något speciellt idag? Inte jag heller. Tanken va att vi skulle grilla men moder natur har visst andra planer.
Den här bilden hade varit väldigt fin och symbolisk om en viss person kunnat hålla armen i styr :P

Kramar K

Leker lite


Bland mina skor

Nånting jag retas väldigt ofta för av mina vänner och familj är att jag har väldigt mycket skor. VÄLDIGT mycket skor! Jag själv insåg inte riktigt hur mycket de va innan vi flytta. Trots att jag slängde en massa skor innan jag började packa så hamna jag med fem, stora, överfulla kartonger med skor!

Så i brist på annat tänkte jag sakta men säkert visa er alla mina skor. Då och då visar jag ett par och skriver en kort historia om dom. Ja, alla mina skor har en historia :P
Ovan ser ni det senaste tillskottet i min sko familj :) Jag älskar blommiga mönster på skor, speciellt till en för övrigt enkel outfit utan mycket färger.
Dessa ballerinapumps köpte jag i Stockholm för en vecka sen (från Din sko). Jag hade kollat in dom flera gånger innan när dom va på ordinarie pris. 249:-, inte så farligt men jag behövde verkligen inte fler skor så jag köpte inte dom. I Stockholm höll dom just på att märka rean och såg att skorna va sänkta till 149:-. Jag slog till på direkten, skitsamma om jag redan har mycket skor för enligt mig kan man aldrig ha för mycket skor och väskor :)

Kramar K

-

Kramar K

Torsdag 23/6-11

God morgon bloggen! Trötter här, tror fan att det är vädret. Det är så mörkt och dystert hela tiden! Under vintern vet man ändå, då är man inställd på att det ska vara mörkt så man tänker inte på det. Men under sommaren blir man bara förbannad. Kom igen för fan!! Det är snart juli, inte november!! SHOW ME SOME SUN!!
En inte så glad jag som tänker "ta bort kamera jäveln!!!" :P Såhär såg jag alltså ut i onsdags förra veckan, på väg hem från Stockholm. Jag får jämt frågan "saknar du inte Stockholm?"
Jo, det gör jag. Hela tiden faktiskt. När vi va där kändes det som om jag aldrig lämnat de och jag kände mig hemma. Missförstå mig inte nu, jag älskar Norrköping och jag har accepterat att jag bor här nu. Men jag är född och uppvuxen i Stockholm, jag har mina rötter och minnen därifrån som inte går att släppa i första taget liksom.
Nu fick ni lite intressant fakta sådär på en torsdags morgon :P

Kramar K

Your time is borrowed

Såhär såg mitt hår ut igår. Va lite stressad så virrade upp håret i en stor boll högt på huvudet. Sist jag gjorde denna frisyr hade jag gjort små lockar i håret som gjorde att det blev mer volym och bättre struktur. Men det hann jag inte med igår så jag körde på en hårdounut istället. Blev inte lika snyggt men det fick duga :)

Kramar K

Ändrade planer

Stannar nog hemma idag. Risken är stor att jag drunknar om jag går ut :P



Så jäkla grymma!


Onsdag 22/6-11

Faaaan asså ja hatar att vakna så sent! Vakna för typ en timma sen och nu känns det som att hela dagen snart är över :( Nåja, solen verkar vara på väg fram iaf och jag ska nog ner till stan idag oxå för att fixa lite ärenden. Hann inte blogga mer igår för jag skulle till kyrkan där vi hade avslutning för bibelstudiegruppen. Hade riktigt kul och kommer kännas lite tomt nu på tisdagarna. Men i september drar det igång igen och jag rekommenderar att alla ni som är intresserade av att lära er mer om bibeln kommer till kyrkan i Brånnesta :)
Kavaj - H&M, Linne - ZARA, Jeansleggings - Vero Moda

Jag dammade äntligen av mina pumps som jag köpt på Din sko för två år sedan och använde dom för första gången igår! Riktigt sköna är dom oxå dock hade jag skavsår sen innan som nu bildat stora hål i mina fötter :(

Kramar K

Dagens tips - Hårnålar

Kramar K

Even if it only was a dream, it was the best dream i ever had

Shit va fort tiden går. Nu har det gått en vecka sedan konserten men det känns som om de vore igår. Eller nja, de känns juh fortfarande overkligt :P

Jag ska strax göra mig iordning för att dra på ett möte och när jag kommer hem ska jag baka! Håll tummarna för att jag minns att lägga upp dagens outfit :P

Kramar K

Dagens fråga - Vågor

Fråga: Jag får alltid fina vågor i håret när jag vart ute i regnet. Finns det något sätt att få såna vågor utan att stå ute i regnet?

Svar: Japp, saltspray :) Jag har testat och det funkar på dig som oftast får lite vågor i håret när det regnar. Håret blir dock lite frissigt men det kan man lätt kamma bort med en renkamningsborste :)
Denna spray hittar du på H&M för ca 40:- och är väldigt prisvärd!

Kramar K

En vacker fågel

Snodde denna bild från min bästa väns blogg som ni hittar HÄR. Jag står för hår och smink och hon står för den naturliga skönheten :)

Kramar K

Dagens tips - Babyolja


Måndag 20/6-11

Hade så jäkla kul igår!!! Min moster och min kusin kom igår ända från Kanada för att hälsa på. har inte träffat dom på flera flera år så vi hade mycket att ta igen, mycket hinner hända på 10 år :P Jag fick två jättefina presenter som jag visar sen, den ena fick mig att nästan tjuta av glädje :P

Idag är det måndag, vilket innebär ärenden wuhuu! Jag vaknar gärna lite tidigare på måndagar, gör klart allt som måste göras så har jag resten av veckan fri från sånt :) Så idag måste jag ringa lite samtal först och sen träffa fågel för en fika på stan :)

Två fåglar i Stockholm <3

Kramar K

Dagens tips - Fylligare fransar

Ni som följde mig under den tiden jag jobbade på Mist känner nog igen det här.
Få fylligare ögonfransar genom att måla på ögonbrynsskugga längs franslinjen innan applicerar mascara. Detta kommer göra att dina fransar ser fylligare ut på ett mer naturligt sätt än exempelvis eyeliner :)

Kramar K

Tips från Eleven.se


Fredag 17/6-11

God morgon bloggen!
Ledsen att jag vart lite frånvarande men har inte riktigt hunnit tillbaka till verkligheten ännu. Jag ligger nånstans i mitten typ. Jag har inte fattat ännu att jag sett Linkin Park live, det kändes konstigt att skriva den 17:e i rubriken. Nu ligger den 14:e juni bakom oss...skumt :S

Nåja, nog om mina konstiga tankar :P Idag ska jag iväg på ett litet möte, vet inte när jag kommer tillbaka men tidsinställer ett inlägg som kommer upp lite senare :)
Innan konserten. Dubbelkollar för 114 556 gången att biljetterna är med :P

Kramar K

Ännu en uppsättning


Kramar K

Hands held high

Det står helt tomt i min hjärna just nu. Kan fortfarande inte fatta. Och jag kan fortfarande inte finna ord att beskriva tisdagen! Vi kom hem igår kväll och jag va helt enkelt för trött för att blogga. Det har vart två fullskapäckade dagar och jag har knappt sovit nåt sen i måndags men det är såååååå värt!

Vi kom fram till Stockholm strax efter klockan tre i tisdags. Gick direkt till hotellet, checkade in och lämnade våra grejer och drog till O´learys där vi åt och drack innan konserten. Kvart över sex började vi röra oss mot Globen. Det va sjukt mycket folk och fjärilarna i magen blev fler o fler ju närmre vi kom.
När vi kom fram till arenan och hitta våra platser märkte jag att sektionen bredvid oss va nästan helt tom. Stod man längst fram på den sektionen va man bara några meter från scenen. De va inget fel på våra platser, men dom där platserna va mycket bättre så jag höll öga på dom, ifall att :P

Halv åtta kom förbandet upp på scen. Trummisen va helt OK men resten lät förjävligt. Nu blev jag lite nojig, tänk om LP oxå lät sådär dåligt live? Klockan åtta hade dom spelat klart och meddelat att Linkin Park kommer upp om en halvtimma! Nu räknade vi alltså minuter. Jag hade myror i baken och kunde inte sitta still. Kan dom komma snart!

Halv nio hade dom fortfarande inte kommit upp och alla möjliga tankar dök upp i huvudet. Tänk om nånting hänt och dom måste ställa in? Samtidigt höll jag koll på sektionen bredvid, fortfarande tom. Folk blev ivriga, skrek efter LP.
Kvart i nio släcktes ljusen och det blev tyst. Helt plötsigt börjar några skrika. Jag tittar bort mot scenen och där, bakom scenen ser jag Rob gå mot scenen, följd av Chester och resten av bandet. Vi va tusentals personer som skrek av en och samma anledning. Linkin Park hade kommit upp på scen!
Någonstans inom mig har jag alltid vetat att när jag ser dom för första gången kommer jag gråta. Ändå kom det som en chock när jag kände hur ögonen tårades. Chester börja sjunga, jag titta bort mot sektionen, fortfarande tom. Nu jävlar! Jag drog med mig resten av gänget och vi hann fram dit lagom till "What i´ve done". Nu va vi så sjukt nära oxå! Vi sjöng med, skrek och hoppa som galningar vilken jäkla härlig stämning de va och hela tiden kunde jag inte fatta att jag faktiskt stod där och sjöng med Linkin Park!!!

Helt plötsligt stannar musiken upp, alla blir tysta. Och så börjar dom spela "In the end". Det va som att taket på arenan skulle explodera, inte en enda kotte där inne va tyst, alla skrek för full hals!! Mot mitten av låten, under refrängen sluta Chester sjunga och då kunde man höra hela publiken sjunga med. Jag fick gåshud.

När konserten va slut gick hela bandet runt och vinka till alla i publiken. Vi satt vid sidan av scenen längst fram på sektion B27. Vi skrek, vissla o hoppa. Kunde inte fatta att de va slut. Helt plötsigt tittar Chester upp mot oss och vinkar!!! Jag va tvungen att se mig om för att va säker men vi va dom enda som satt där och att de va oss han vinka till, fatta vilket minne!!!
Det va lätt den lyckigaste dagen i mitt liv!! Kolla bara bilden nedan, har ni nånsin sett mig så lycklig?? :P
Bästa köpet utan tvekan!! :P

Känsla just nu: Bitterljuv. Jag är överlycklig över att äntligen ha fått se dom live. Så lycklig att jag inte vet vart ja ska ta vägen. Men samtidigt lite ledsen ändå. Nu är det över liksom. Jag har väntat i elva år på det här och nu är det över. Men som min bror sa till mig igår, nu har jag en massa otroligt vackra minen att bära med mig livet ut. Jag kommer aldrig mer kunna lyssna på deras låtar som förr. Deras låtar känns ännu mer speciella för mig nu.
Och när jag tänker efter så är det knappast sista gången jag ser dom heller. Linkin Park är ännu mer grymma live och jag måste se dom igen!

Jag lägger upp fler bilder sen :)

Kramar K

Fågel, påminn mig att ge dig din present när du ser detta!


Eye cream

Något jag stör mig riktigt mycket på är att dom flesta ögonkrämer inte har någon bruksanvisning. Många gör tyvärr det misstaget att lägga sin ögonkräm på ögonen, dvs ögonlock och direkt under, och det är helt fel! Huden runt ögat är nämligen väldigt tunt, lägger man krämer och sånt där tynger det ner huden och gör påsarna under ögonen värre.
På bilden ovan visar jag hur och vart man ska applicera sin ögonkräm. Direkt under ögonbrynet (på brynbenet alltså) och på högsta delen av kindbenet. Dutta på (inte dra) på dom partierna, aldrig runt själva ögat! Din hud absorberar krämen som rör sig dit den behövs. Kom ihåg att snåla med ögonkrämen, tar du för mycket kommer du bara göra det värre.

Kramar K

In the end, it doesn´t even matter

För tre månader sen gick jag av en slump in på Linkin Parks hemsida och såg att dom skulle komma till Sverige den 14:e juni. Snabbt bokade vi alla biljetter, hotell och tåg. Sen började vi räkna ner. Månader blev veckor, veckor blev dagar, och nu sitter vi här och räknar timmar!


Om en stund ska jag börja packa klart, sminka mig och åka iväg :D Vi kommer hem imorgon kväll så tyvärr blir det lite dåligt med uppdatering. Jag vill juh verkligen njuta av varje sekund hehe men jag tidsinställer ett par inlägg som kommer dyka upp under dom här två dagarna bl.a en liten förklaring för hur man applicerar ögonkräm :) Vi hörs imorn <3

Kramar K

En DO

Jag älskar förkortningar, dom spar en massa tid speciellt när man skriver! Så för att förklara rubriken ovan kan ja säga att det är en förkortning för Dagen Outfit :) På tal om det, här kommer DO
Jeans - Lee, Linne - Bik bok, Kofta - Gina tricot, Väska - Accent

Sprang runt lite på stan och lunchade även med fågel som är den grymma fotograf till denna bild! Jag lovar jag är inte sur, det ser ut som det på bilden men jag har helt enkelt en kronisk sjukdom - jag kan inte le på bilder! :(

Kramar K

Try to catch up mother fu.....

Jag vakna med världens fjärilar i magen imorse. Imorn smäller de!! :D Är de normalt att va så nervös? Haha!

Kramar K

Victorias Secret

Här kommer ett litet tips till alla er som gillar hudvård från Victorias Secret! Hos Bekkas hittar ni utvalda produkter från VS till bra priser. Frakten ligger dessutom på 29:- vilket är vädigt billigt!
Ångrar som fan att jag inte köpte denna body mist när jag va i London. Den lukta väldigt gott!

Kramar K

Dagens fråga - Mini kit

Fråga: Hur får man smidigast med sig alla sina krämer o rengöringar utan att behova fylla väskan med massa tuber?


Svar: Små tomma tuber finns att köpa seperat eller i kit och är enligt mig det bästa sättet att resa lätt. Fyll dom bara med din dagliga hudvård och du är redo att resa smart :)
Detta smarta resekit hittar du på Asos för 82:-
Sen vet jag att Apoteket och H&M säljer små flaskor seperat för ca 20:- styck :)

Kramar K

Ta med lista

Va kul att det börjar strömma in nya läsare hela tiden! Välkomna allihop :) Jag har gjort om lite på bloggen så att ni som är nya här inte känner er helt vilsna :P Bland annat finns nu en liten kort text där jag beskriver bloggen (ovanför menyn till vänster). Sakta men säkert kommer jag ändra lite på bloggen men har ni några frågor under tiden så tveka inte, ställ dom :)


Förutom att pilla med bloggen hela dan har jag även börjat packa lite lätt :P Åker juh till Stockholm på tisdag, ja vet ja vet det är två dagar kvar juh men jag hatar att stressa hehe. Alltid när jag ska resa iväg någonstans och måste packa gör jag en "ta med lista". Det är ett grymt bra sett att se till att man får med sig allt man behöver! Börja med listan i god tid och skriv med precis allt du ska ha med, i detaljer ;)

Här har ni en del av min lista:
  • Tandborste/tandkräm
  • Rengöring/ansiktsvatten/kräm
  • Våtservetter
  • Bomull/tops
  • Plåster (hej skavsår!)
  • Pyjamas (ja, det har hänt att jag glömt det)
  • Smink/borstar
  • Plånbok (det har jag oxå glömt, inte kul)
  • Snacks
  • Laddare
  • Kamera (lovar massa bilder)
Behöver jag tillägga att våra konsertbiljetter står högst på listan? :P
Hur brukar ni göra när ni ska resa iväg? Skriver ni oxå listor? Vad har ni med er? Kul o veta juh :)

Kramar K

Billigast är bäst?

Denna sotning gick jag runt med på stan för några dagar sen. Inget märkvärdigt med den, en vanlig sotning i brunt som är väldigt snyggt till sommaren! Men jooo, lite speciell är den kanske....skuggorna jag använt kommer nämligen från H&M och kostar en ynka 20 lapp styck! På bilden har jag haft skuggorna i nästan 8 timmar! Bra kvalle eller vad? :P
För bästa möjliga resultat bör ni dock använda penslar av äkta hår. För som jag brukar säga, spelar ingen roll hur dyr din ögonskugga är. Om din pensel är skit kan du lika gärna slänga skuggan i sopen :)

Kramar K

Äkta vänskap syns inte på ytan. Den ligger för djupt


Dagens fråga - Anti rynk kräm

Fråga: Jag köpte en anti rynk kräm för flera veckor sedan och har använt den flitigt sen dess men märker ingen skillnad. Gör jag fel eller måste jag vänta lite till innan jag ser skillnad. Jag har mest synliga rynkor i pannan och runt ögonen.

Svar: Anti rynk krämer används för att hjälpa till att motverka rynkor. Dom innehåller extra mycket fukt som gör huden mer elastisk och därmed hjälper till att förhindra uppkomsten av rynkor. Det är alltså inget som tar bort rynkor när dom väl finns där. Det enda som bevisat tar effektivt bort rynkor är tyvärr just botox.
Därför är det viktigt att redan i god tid ta hand om sin hy. Drick mycket vatten och börja med anti rynk krämer redan i ganska ung ålder, iaf lite då och då. Många väntar tyvärr för länge och då är det försent. Börja tidigt, även fast du inte har rynkor än. Du kommer inte märka någon skillnad för krämen verkar på ett sätt vi inte kan se då den motverkar något vi ännu inte har. Men när du är 50 och knappt har några rynkor jämfört med din 40 åriga granne som aldrig använt anti rynk krämer i sitt liv och därför ser ut att vara 10 år äldre än dig, kommer du va glad att du börja med krämen tidigt :)

Kramar K



Två dagar kvar!!!

(bild lånad från google)

Kramar K

Förlåt Johanna

För några veckor sedan va vi hemma hos vackra Johanna och fira hennes 25års dag! Det blev en mysig middag med massa trevliga tjejer. Bella och jag åkte dit lite tidigare för att styla Johanna. Jag gjorde lockar i hennes hår med massa volym och sminkade i bruna och aprikos toner :)
Tack för att vi fick komma och fira dig vännen, stort grattis än en gång! Och förlåt att de här inlägget kommer så sent hehe bättre sent än aldrig :)

Kramar K

And whatever pain may come, today this ends, I´m forgiving what i´ve done

Fick leka lite till idag :)
Kramar K

Don´t turn your back on me, i won´t be ignored

Dags att färga utväxt :)

Dagens fråga - Fungerar verkligen scrubbhandsken?

Igår tipsade jag om scrubbhandsken som jag personligen tycker är bäst när man ska skrubba av döda hudceller från kroppen. Jag vet att många är skeptiska mot denna handske och särskilt när det gäller att skrubba sig efter att man har solat. Försvinner inte färgen, undrar många. Till att börja med så funkar det inte riktigt så. När man solar (i solarium eller ute) så är det pigmenten i din kropp som "färgas". Till skillnad från brun utan sol går färgen alltså djupare in och därmed svårare att skrubba bort. Så man kan säga att har du massa döda hudceller blir det svårare för solen att tränga igenom och färga pigmenten typ.
Därför är det viktigt att regelbundet skrubba, även när du är brun. Tror ni inte på detta? Fråga fågel bara :)

Skrubba och smörj in kroppen med en body lotion (gärna med spf) innan du ger dig ut i solen så kommer din bränna garenterat hålla längre!

Kramar K

Lördag 11/6-11

God morgon bloggen :)
Jag vakna av solen imorse men nu verkar den ha gömt sig tråkigt nog. Lika bra kanske för idag måste jag storstäda! Ska även försöka fixa till i mitt rum lite, känns som att jag aldrig kommer bli nöjd med inredningen juh. Lite senare idag måste jag dock iväg och kommer inte hinna blogga. Tidsinställer några inlägg iaf :)
Denna sminkning väcker lite minnen. Hade nämligen en liknande sminkning på min bal för flera år sen haha då va det min kusin som sminka mig. Nu när jag tänker efter borde jag nog sminkat mig själv :P

Lekte lite med fågels hår

(Ignonera alla hårnålar som syns lite här o var. Som sagt jag lekte lite och då orkar jag inte bry mig om sånt :P )

Kramar K

The sound of your voice is painted on my memories

Idag är det bara FYRA DAGAR KVAR TILL LINKIN PARK!!!!!!! :D:D:D
Jag vet att jag tjatar mycket om Linkin Park. Jag vet att det här är en skönhet och modeblogg, så vad har Linkin Park med skönhet och mode att göra kan man undra?
Svaret är enkelt: musik är en stor del av min vardag och oftast lyssnar jag på Linkin Park när jag sminkar mig. Så många av mina sminkningar har inspirerats av Lp´s låtar. Hänger ni med? Inte? Okej, nedan har jag samlat bara några sminkningar som inspirerats av Lp låtar :)


Hänger ni med nu? :P

Kramar K

Dagens tips - Scrubbhandske


Onsdag 8/6-11

God morgon :)
Här kommer lite fler bilder från helgen. Denna söta tjej ville ha en klassisk romantisk uppsättning, lite gammaldags typ :)

Det blev en massa vågor som möttes i en boll i nacken. Riktig snyggt om man vill vara lite enkelt romantisk men ändå ha en lite mer avancerad uppsättning :)
Hoppas du hade roligt vännen!

Kramar K

Kom just på en sak...

...om exakt en vecka har jag just sett Linkin park, live!

Lycka <3

Dagens fråga

Fråga: Måste jag smörja in mina händer dagligen? Eller gör jag det bara när dom är torra?


Svar: Dagligen! Flera gånger dessutom. Huden går att jämföra med törst. Om du hinner blir törstig är det redan försent, törsten är kroppens varningssignal för att du håller på att bli uttorkad. Därför ska man dricka vatten regelbundet så man inte hinner bli törstig.
Samma sak med huden, du får inte bli torr helt enkelt. Så smörj in regelbundet särskilt händer!

Åhléns 190:-


Min favorit handkräm som borde finnas i varje handväska! Den motverkar rynkor (ja, man kan få rynkor även på händer), sjunker snabbt in i huden och man riktigt känner hur den återfuktar! Doften är inte lika behaglig dock men det tänker man inte ens på när man känner hur lena och fina händerna blir ;)

Kramar K

Lördag 4/6-11

God morgon alla fina :)
Som ni kanske märkte igår så var det lite dött här på bloggen hehe , hade så sjukt mycket att göra så hann tyvärr inte uppdatera. Idag är inte heller mycket bättre men jag har massa bilder efter helgen att visa er så håll ut ;)

Under tiden får ni se en bild på denna vackra tjej som skulle gå på balen igår. Hoppas du hade roligt vännen :)

Kramar K

Få din hårstyling att hålla


Kramar K

Torsdag 2/6-11


God morgon!
Börjar dagen med en bild från förra veckan. En enkel halvuppsättning med mycket lockar och volym!
Vart tog solen vägen? Ser juh fan ut att regna när som helst :S Aja idag blir det att slappa mest för i helgen är det återigen fullt upp :)
Som vanligt kommer dagens tips upp lite senare idag, hur det blir med bloggandet i övrigt får vädret avgöra. Dåligt väder = bra bloggning, bra väder = dålig bloggning. Imorn kommer jag nämligen ha fullt upp och inte hinna njuta av dom 28 grader som utlovas :(

Kramar K

Stuck on you


Kramar K

Onsdag 1/6-11

Tänk att det redan är juni, helt sjukt!!
Idag blir det iaf lite segt med bloggandet för jag ska hänga på taket hela dagen. Skulle gjort de igår men vad tvungen att jobba. Ska göra en superrolig grej snart som jag verkligen ser fram emot. Dock får jag inte säga något än men lovar att göra de så fort jag får ;)


Dagens tips kommer upp senare idag. Under tiden lägger jag upp en gammal favorit. En vän hade skämtat lite när jag frågade vilka färger jag skulle ha när jag sminkar mig och sagt blått, rött o gult. Challange accepted! :P
Det blåa ser man tydligt men titta närmare så ser ni även det röda och gula ;)

Kramar K

RSS 2.0