GA.MA Electronic styler

Nelly 799:-


Till dig med löshår är denna plattång perfekt! Den ger dig nämligen möjlighet att justera värmen så du kan ha högre värme när du stylar ditt egna hår och lägre värme när du stylar löshåret för att inte skada det.

Kramar K

Ur mina lådor: Eight hour cream

Som jag sa tidigare idag finns det nu en ny kategori här på bloggen som heter "Ur mina lådor". Precis som namnet avslöjar kommer jag då och då plocka fram något ur mina lådor och skriva om det :)

Donnabeauty.se 149:- 50ml

Vi kickar igång denna kategori med en stor favorit hos mig. Elisabeth Arden Eight hour cream har jag använt i flera år nu och jag fullkomligt älskar denna kräm! Den är otroligt mjukgörande och verkar snabbt.
Den är även bra för:
- Lättare brännskador
- Torra och spruckna läppar, händer och fötter
- Hudirritationer
- Vårdande för ögonfransar
- Nagelband m.m

En fördel med denna kräm är att den är i tub och inte burk vilket innebär att den håller lite längre utan att bakterier börjar gro i den då man inte går in och petar i den med fingarna! Självklart ska man alltid använda ex. vis spatell om man har med burkar att göra men är man ute på språng och vill ha med sig den i väskan blir det lite knepigt med spatell :)

Kramar K

Hudkräm


Jag kommer att skriva mer om hudkräm då jag tycker att det är en viktig grund inom skönhet. Men vill du veta mer om vad du har för hudtyp kan jag rekommendera att besöka en hudterapeut. I de flesta ansiktsbehandlingarna ingår hudanalys, då får du lära dig mer om din hy samtidigt som du får ett rent och fräscht ansikte till sommaren :)

Kramar K

The perfect summer shoe

Asos 457:-

Hittade dessa coola skor på Asos hemsida. Perfekta sommar skor tycker jag. Låga, snygg färg och i mocka dessutom! Hade klickat hem dom direkt om det inte rådde total shoppingförbud för mig just nu. Tanken är att jag ska shoppa loss i Stockholm när vi åker i juni :)
Dessutom har jag redan läskigt mycket skor, vet liksom inte vart jag ska få plats med alla :S

Kramar K

Måndag 30/5-11

Godmorgon godmorgon!

Jag vakna för en stund sen och sitter här nu med en kopp kaffe :) Idag är det måndag, jag älskar måndagar! Ny vecka, nya tag.
Lite senare idag kommer det komma upp en ny, rolig kategori här på bloggen så det får ni inte missa! Och självklart kommer även Dagens tips upp. Är det något speciellt ni vill läsa om? Något ni alltid undrat? Skriv de gärna i kommentarsfältet i så fall så svarar jag så fort jag hinner :)

Kickar igång veckan med tre fina bilder från bröllopsmässan. Fotade direkt från fotoalbumet och därav den lite sämre kvalitén :P

Kramar K

Vackra Athra

Även Athra fick sitt hår fixat av mig igår. Bilderna gör tyvärr inte frisyren någon rättvisa, det är så svårt att få fram detaljer i kameran när man fotar svart hår. Men det blev i alla fall inbakade flätor som möttes i en slarvig boll vid nacken. För att göra frisyren ännu mer spännande lät vi en stor slinga med lockar hänga fram vid ansiktet :)

Kramar K

Nice Birdie

Sminkade och fixade håret på bl.a min vackra bästa vän igår som skulle på bröllop. På bilden ser ni även hennes nya ögonbryn som passar henne riktigt bra! Läpparna är omålade här men på ögonen gjorde jag en lätt sotning i brunt och silver/guld skiftande skugga :)

Kramar K

Can i help you with your bags?


Bli inte sur


Kramar K

Va? Inte bara till hår?


Gör en egen Heated eyelash curler!
Du behöver:
  • Vanlig ögonfransböjare
  • En fön
Gör såhär:
  • Värm din fransböjare med fönen på hög värme i ca 20-30 sekunder
  • Testa i armvecket för att kolla så den inte är för varm
  • Böj fransarna som vanligt
  • Vänta ca en minut för att fransarna ska svalna innan du applicerar mascara

Kramar K

Fågelbryn - före och efter

Hemma igen en snabbis för att äta :)
Innan jag springer iväg igen tänkte jag visa lite före och efter bilder på min vän Bellas ögonbryn. I början av mars bestömbe hon sig för att spara ut dom och låta mig plocka dom. Mitt förslag va att vi skulle ändra om hela formen på brynen till något som passar henne mer. Bella har alltid haft runda bryn, vilket är snyggt men jag tyckte att en lite skarpare båge skulle framhäva hennes ögon mycket mer.

Såhär såg hennes bryn ut i början av mars:

Och såhär såg det ut i tisdags när jag plocka dom

Före och efter:

Skillnaden nyns inte så jättebra på bilderna, ska försöka ta bättre bilder men ni ser att bågen är skarpare och att dom blir lite smalare längre ut vilket ger mer lyft åt ögonen och en piggare blick :)

Nu måste jag springa!

Kramar K

mobilBlogg - God morgon


Nyfiken i en strut

Va juh som sagt inne på Kicks idag för att köpa franslim. Jag har alltid använt franslim från Make up store men fick ett tips av en kompis att franslimmet från Ardell (som säljs på Kicks) är minst lika bra och billigare dessutom
Kicks 49:-


Kicks 50:- (erbjudande)

När jag kom fram till kassan och skulle betala såg jag att dom hade erbjudande på denna mascara (marknadsafton här i Norrköping) och eftersom jag länge velat testa den slog jag självklart till, även fast de sista jag behöver nu är ännu en mascara :P
Köpte även lite annat som jag visar upp imorn :)

Kramar K

Handlat lite på Kicks

Visar innehållet sen...först måste jag stilla min kurrande mage :)

Kramar K

Torsdag 26/5-11

God morgon :)

Ledsen att jag inte bloggade igår. Dagen började med ett besök hos läkaren där det togs en massa prover och jag fick åka hem med ett tråkigt besked. Jag va helt slut efter alla prover så låg i sängen typ hela dagen och titta på film.

Men idag är jag tillbaka med fulla krafter och redo att möta min sista dag på jobbet!! :)

Här har ni bild från förra veckan då jag (nyfiken i en strut) testa den nya plattången på jobbet på Bellas hår. Plattången kommer från Grundig och näää....tack, men jag håller mig till GAMA <3

Kramar K

Solskydd

Cubus 89:-

Köpte solskydd häromdan från Hawaian tropic som jag hört ska vara riktigt bra! Förra året körde jag på ett från Nivea men vart alldeles fläckig av. Men som sagt ska den här tydligen vara jättebra. Jag har dock inte hunnit testa den än så jag får återkomma med recension men den doftar riktigt gott iaf :)

Eftersom jag inte har särskilt lätt för att bränna mig i solen tog jag den med spf 6 nu under tidig sommar. Men under juli månad blir det nog att uppgradera mig till en 10 eller 15.
Jag kommer skriva lite mer om solskydd och hur man får brännan att hålla i ett annat, lite längre inlägg så håll utkik alla ni som är intresserade :)

Kramar K

Dagens outfit

Chinos - Gina tricot
T-shirt - Kommer inte ihåg
Bälte - Second hand
Klocka - Ur & penn

Ursäkta den dystra minen men jag fick ta om bilden typ 20 gånger innan det blev någorlunda bra. Ett stativ står högt upp på min inköpslista iaf :)

Godnatt kära läsare <3

Kramar K

mobilblogg - lekte lite


Måndag 23/5

God morgon bloggen!

Har ni haft en trevlig helg? Jag har :) Hur kan det inte va trevligt när solen skiner liksom ;)
Ledsen att jag varit lite frånvarande nu i helgen men det har minst sagt varit fullspäckat! I lördags höll vi som sagt till på himmelstalund där vi hade loppis. Det va min första loppis där jag säljer och det va riktigt roligt! Mycket folk, härligt väder och fågel vid min sida...de kan aldrig va tråkigt med fågel :)

Idag jobbar jag till klockan 3 sen får vi se vad jag ska göra. Kommer va lite segt med inlägg idag oxå men ska försöka mobilblogga :)

Bild på mig från loppisen i lördags. Klockan va här 5 på morgonen = Inte morgonpigg :P

Kramar K

Idag har jag...

...hängt på taket med min bästa vän <3

Ha en trevlig kväll!

Kramar K

Dagens tips - Nagellacksborttagning

Måste bara tipsa om denna grymma nagellacksborttagning!
Jag föredrar egentligen en remover med aceton i eftersom det går mycket fortare att ta bort nagellack med. Aceton är dock inte bra för naglarna och kan dessutom förstöra en eventuell förlänging/förstärkning som man har på naglarna.

Därför älskar jag denna remover från Depend som INTE innehåller aceton men är supersnabb och effektiv! Kostar runt 30:- och är väldigt dryg, det blir inte bättre än så :)

Kramar K

Fredag 20/5-11

God morgon bloggen :)

Vakna med känslan av att jag dubbelbokat mig idag :S Den 20:e maj...känns som at jag borde vara någonstans just nu men jag har kollat kalenderna typ 30 gånger och fortfarande inget :S Skumt...

Hursomhelst blir det att njuta av det härliga vädret idag! Fågel kommer hit strax efter 3 och jag ska snart cykla iväg till Netto och handla lite morötter och dipp :)


Bjuder på en fin bild på Bella och Michel från bröllopsmässan som hölls i mars.
Håret är det självklart jag som gjort och den vackra klänningen kommer från Marias mode. Kan starkt rekommendera Marias mode till alla som är ute efter klänningar. Där finns jättevackra klnningar och personalen är väldigt trevliga och hjälpsamma ;)

Kramar K

Nothing you say makes any sence

Jeansleggings och kofta - Vero moda
Jacka - New yorker
Pilotbrillor - Nya från H&M
Klocka - Ur & Penn

Såhär såg jag ut när jag rullade runt på stan idag. Lät vinden styla mitt hår och fick världens volym, tack vinden :)
Dock hade jag i lite torrschampo innan jag drog hemifrån. Jag ÄLSKAR torrschampo den räddar verkligen min dag när håret känns skitigt och hopplöst :)

Kramar K

Jiddra inte med fågel


Hahahahahahahahahahahahahahahaha!! Crazy birdie!


Kramar K

mobilblogg - på väg

Fick ett jätteroligt samtal precis innan jag skulle börja sminka mig och när vi la på hann jag precis dra på lite mineralpuder och mascara innan de va dags att springa till spårvagnen. Lovar dock att göra en lite roligare sminkning när ja kommer hem ;) Kramar K

Torsdag 19/5-11

God morgon bloggen!

Jag är så trött att jag råkade skriva måndag i rubriken :P
Idag skulle jag och några vänner ha en picnic i solen, men våra planer gick åt skogen när vi vakna och såg att det regnar! Så det blir en fika istället :)

Här har ni en bild på mig och fågel :) Jag är den med ett öga ;)

Slänger in en dagens innan jag sticker ivag!

Kramar K

Plum lovin

Idag har jag jobbat på Mist och därför sminkat enbart i skuggor från Mist. Inte mig emot, skuggorna har sjukt bra kvalité och håller hela dagen. Men det blir lätt att man känner sig begränsad ibland.

Mell star, den mörkaste skuggan i globlinjen är en stor favorit hos mig just nu. Den är mera plommonlila irl och passar till massa olika färger!
För att få det riktigt vitt vid ögonvrån har jag grundat med våran Special base i vitt :)

Kramar K

Fick en present av fågel :)

Fick en present av min fågel :)visar vad det är när ja kommer hem ;)    Kramar k

Who is this Karma, and why is she a bitch?

Byxa, linne och skor - H&M
Jacka - New Yorker
Väska - Gamla Debbenhams (Stockholm)

Haha ja ser ut som en reklamdocka för H&M juh!!
Såhär va jag klädd för ett par veckor sedan när jag va på dop. Älskar kombinationen svart och rött även om det känns mera höstigt .
På läpparna har jag fortsatt med det röda och kört med ett rött läppstift från ZARA.

Kramar K

Vet inte vad ja ska skriva här


Loppis

God morgon bloggen!
Jag vakna för en stund sen och sitter nu med en kopp kaffe :)
Idag har jag rtt så mycket att göra. Prio nummer ett är att fixa till bland loppis grejerna. Fågel och jag ska vara på himmelstalund på lördag och sälja massa saker vi inte vill ha längre. Själv har jag lyckats samla ihop 3 stora kartonger än sålänge!! Fattar inte hur jag lyckats samla på mig alla grejer, ja rensar juh ändå regelbundet :S
Anyways...dom här snyggingarna kommer att hänga med till loppisen. Jag älskar dom väldigt väldigt mycket men det längsta jag kunnat gå i dom är fem meter :( Jag får helt enkelt för ont! Men som sagt dom kommer finnas där så är du intresserad av att köpa dom sväng förbi himmelstalund på lördag :)
Kramar K

Ni frågar, jag svarar

isabella om mobilblogg - på jobbet:
Hej skulle du kunna visa en enkel men färg glad vardags make , för jag gillar att sminka med färg men vill inte att de ska se to mutch ut :) Jätte fin blogg !

Hej Isabella! Tack så mycket :)
Jag själv är helt inne i enkla men färgglada maker just nu det är så snyggt när man bara vill ha lite färg på ögonen utan att se för spacklad ut! Tyvärr är jag smst på att fota mina sminkningar (lovar att skärpa till mig dock) men jag har rotat runt lite i arkivet och hittat ett par enkla men färgglada sminkningar :)
Färg på läpparna är ett oxå ett tips om du vill vara sparsam med sminket. Då räcker det med lite mascara på ögonen, om ens det ;)


Rött och gult är en väldigt snygg kombo nu till sommaren och det kommer ni se mer av här i bloggen ;) Ett annat tips är eyeliner, det markerar ögat snyggt och finns i massa olika färger.



TIPS! Investera i Make up stores Mixing liquid, med den kan du förvandla vilken skugga som helst till eyeliner och på så sätt spara massa pengar på att köpa eyeliners :)

Hoppas du fick lite inspiration :)
Kramar K

mobilblogg - på jobbet

Är på jobbet just nu har försökt ladda upp en bild men de funkar inte just nu så försöker igen när ja kommer hem :) Kramar k

OMG OMG OMG JAG SÅG EN FÅGEL!!

Ser ni fågeln? :)
Kramar K

En månad

Hej hej hoppsan här har det varit dött :P har så sjukligt mycket att blogga om men väldigt lite tid så vi tar oss igenom allt sakta men säkert :)
Det första och allra viktigaste jag har att blogga om är något som ligger mig väldigt nära hjärtat. Något som jag sett fram emot hur länge som helst, något som jag räknar sekunderna tills jag äntligen får uppleva det. Idag är det exakt en månad kvar tills jag äntligen får stå där i ericsson globe och skrika mig hes.
Efter elva års längtan kommer jag äntligen få se dom personerna som funnits vid min sida, delat glada, sorgliga, ilskna och alla möjliga typer av minnen med mig. Jag kommer äntligen få höra låtar ja skrattat, gråtit och hoppat till, live!!

Jag snackar självklart om LINKIN PAAARK BABYYYYYY!!!
Om exakt en månad kommer jag vara den lyckligaste människan i världen!! Det är helt sjukt egentligen hur en grupp främlingar kan göra en person så lycklig! Men det bästa av allt är att jag kommer få dela denna underbara upplevelse med 3 personer som betyder otroligt mycket för mig :)

En månad kvar :D

Kramar K

RSS 2.0