Hold hands


Jag saknar ord. Just när man tror att man inte kan älska dom här killarna mer så kommer dom med sånt!
Och alla fansen som hjälpte till att samla in pengar!! Mer sånt gott folk!! Meeer kärlek <3

Tisdag 18/10-11

Good morning sunshine :D
Jaa, jag har en bra morgon hihi :P Idag fick jag verkligen sova ut och det behövdes verkligen! Det har varit så mycket jobb och planering senaste veckorna så min sömn har hamnat lite åt sidan. Men inatt sov jag som sagt riktigt bra och nu är jag redo att möta ännu en dag full av planering. Jag har även ett viktigt möte idag som har med projektet jag berätta om. I veckan ska jag avslöja vad det är, jag vill bara "spika" det först :)
Jag funderar på att klippa kort. Asså kortare än vad jag har på bilden! Den här bilden är typ två år gammal. Grejen är att jag vet att jag skulle ångra mig sekunden efter. Kort hår kräver mer styling och jag orkar knappt vakna på morgonen så jag skulle tröttna snabbt. Men va fan, man lever bara en gång??

Kramar K

När pengar inte räcker till

Läs mer om hur du kan rädda liv HÄR

Somewhere I belong

Yo yo yo!
Körde stram ponnysvans på jobbet idag så nu har jag världens huvudvärk! Note to self: Ska du ha en stram svans får du fan klippa av halva håret först, långt hår väger mycket!!

Annars gick det jättebra på jobbet idag. Vi fick in en massa snygga nyheter, vi får alltid nyheter på tisdagar, så förutom att hjälpa våra fina kunder har jag packat upp allt och gjort plats för de i butiken. Jag kan ta lite bilder på favoriterna och lägga upp här på bloggen om ni vill?

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag kolla på film. Blir att sova tidigt ikväll för imorn börjar jag tidigt. Förresten, snart kommer en ny grym filmblogg så håll utkik :)


Min favorit ring. Tre ord som gör livet enklare:

TRO
HOPP
KÄRLEK

Lägg gårdagen bakom dig. Blicka mot framtiden. Lev idag.

Kramar K

Red details

God morgon god morgon bloggen :)

Idag blir en väldigt hektisk dag för min del, mycket att fixa! Jag håller nämligen på med ett ganska stort projekt (som jag ska berätta om mer vid ett senare tillfälle) så nu är det massa grejer som behöver göras! Dessutom ska jag jobba idag, börjar om två timmar men jag måste duscha innan, ringa ett par samtal OCH hinna göra mig iordning!!


Men tro de eller ej så klagar jag inte :) Jag älskar mitt jobb, jag älskar projektet jag håller på med och jag älskar utmaningar! Men framförallt älskar jag mitt liv just nu :)

Bild på mig från i fredags då vi var på Make up stores visning.


Efter jobbet tänker jag svänga förbi Ica och ladda med massa onyttigt till min filmkväll med mig själv <3


Kramar K

Ur mina lådor: Face mist

Rotar man i mina lådor, i min väska eller på mitt jobb så kommer man garanterat hitta denna underbara spray! Jag testade den för första gången när jag var i London och har vart ett stort fan av den sedan dess.

Alla som har väldigt känslig hy som lätt påverkas av omgivningen (miljö, väder m.m) bör testa Vitamin E Face Mist från The body shop. Den lugnar snabbt ner huden, fräschar upp samt vårdar.

Långa arbetsdagar kan vara väldigt påfrestande för hyn särskilt om man jobbar mycket framför datorer eller i en torr miljö. Då är det bara att spraya lite av denna spray på ansiktet, lovar att den inte förstör sminket ;)
Vitamin E Face Mist finns att köpa på The body shop för 125:-

Kramar K

RSS 2.0