Dagens tips

Böjer du ögonfransarna? Tänk då på att byta ut den lilla gummigrejen på din ögonfransböjare minst varannan månad! Den slits ner väldigt fort och det leder till att dina fransar oxå slits av.

Tänk även på att rengöra den efter varje användning då även den samlar på dig mycket bakterier!


En ögonfransböjare behöver heller inte vara särskillt dyr för att vara bra. Jag köper min på Lindex för 49:- och den funkar hur bra som helst!

Efterlyses

Finns det nån underbar själ där ute som kan tipsa mig om en bra fotvårdsspecialist i Norrköping?
Och snälla säg inte Hageby för dom är amatörer, jag behöver the real shit liksom för mina fötter lider och jag orkar inte hålla på med hemma spa just nu!

(bild från min kära vän google)

Kan förresten skramla ihop ett inlägg om hur man fixar en pedikyr hemma ifall ni vill? Det är så otroligt viktigt att ta hand om sina fötter även under det kalla halvåret!

RIP fötter

Det har vart en lååång men grymt rolig dag på jobbet idag!
Eventet vart riktigt lyckat och goodiebagsen uppskattade :) Mina fötter känns dock som potatismos just nu så jag har tänkt slänga ner dom i ett varmt fotbad och sen sova så jag berättar mer om allt imorn :)

Kram K

Nothing good happens after 23.00

Lagom såhär innan läggdags får jag alltid sjuka tankar - varje kväll - samma tid!
Kvällen sjuka tanke är:

Vad skulle hända om heeela världen plötsligt fick strömavbrott som varar i en hel vecka?

Konstig tanke eller hur? Men hur tror ni världen skulle se ut under den veckan? Och hur skulle det förändra våra liv?

Chris Medina

Ni har väl inte missat att Chris Medina kommer till Norrköping va??!!!

Han kommer sjunga hela FYRA låtar, bl.a den vackra "What are words"!! Klockan 20.00 uppträder han inne i Linden galleria (övervåningen) imorgon kväll så se till att vara där i tid ;)

Lily Lolo

Fick hem lite produkter från Lily Lolo idag som jag ser otroligt fram emot att prova! Jag har bara hört possitiva saker om det märket så det ska bli kul att se hur det funkar på min hy. Jag har juh så känslig hy och kan nästan bara ha mineralsmink. Kan redan nu ge Lily Lolo beröm för sjukt snabb leverans och väldigt trevlig personal!

Återkommer med en recension så fort jag testat alla produkter :)

Kramar K

SAVE THE DATE


Tisdag 6/12-11

God lunch bloggen!

Jag börjar inte förrän klockan 16.00 idag så jag tänkte passa på att uppdatera lite här för första gången på länge :P
Fan de snöade igår!! Jag hatar snö, jag hatar kyla och jag hatar vintern! Sverige hade nog varit bästa landet i världen enligt mig om det bara vore sommar året om. Jag tror de kommer bli en tuff vinter i år igen. Tur att jag redan hittat dom perfekta vinterkängorna då hihi, visar upp dom sen ;)

Nu ska jag vika lite kläder och städa. Vi hörs sen!


På tal om kyla och vinter liksom haha! Min kollega och jag skulle ta lite bilder till ett event och det här är en av dom "lite finare" bilderna innan allt spåra ur :P

Kramar K

RSS 2.0