Vill ha


.


Onsdag 14/9-11

God morgon :)

Hoppas ni sovit gott, själv frös jag sönder nästan hela natten för att vi har inte fått igång elementen ännu och det är världens storm ute! Men jag överlevde som tur är och snart ska jag iväg till jobbet. Eftersom jag har lite sovmorgon idag hade jag tänkt göra en lite tjusig sminkning men kom just på att all mitt smink samt penslar ligger fortfarande nerpackade i sminkväskan. Ja, jag har varit för lat för att ens plocka upp och rengöra allt men jag har faktiskt jobbat så de så :P Nä hörni nu måste jag börja göra mig iordning :)


Bild från i lördags. Här va vi inne på 13:e arbetstimman :P

Kramar K

When you sang to me


Skjorta - New yorker
Jeans - Lee Scarlet
Skor - Bianco

Igår berättade att jag hade en liten överraskning till er som inte sett mig på ett tag, ser ni det? Borde va lite svårt att missa men den som gissar rätt först vinner en...länkning? Aa, den vinner en länkning :)
Här får ni även se mina nya älskade stövlar från Bianco (som nyligen öppnat i Norrköping), 1400:- går dom på och finns även i grå/svart. Skinnet är otroligt mjukt och klacken likaså vilket gör dom väldigt sköna att gå i. Sulan är dessutom grov (som man brukar se på kängor) så dessa stövlar kommer lätt va favoriterna i vinter ;)

Kramar K

Hårspray på ansiktet?

Spraya lite hårspray ovanpå sminket för att få det att hålla hela kvällen.Detta har jag både hört från andra och läst i tidningar och jag blir lika gråtfärdig varje gång! Vem kom på detta? Jag menar, om hårspray inte är särskilt bra ens för håret fatta då vad det kan göra med ansiktet! Nej, detta är definivt en myt och man ska aldrig ha hårspray på ansiktet för att "fästa" sminket. Det finns en hel del produker för just det syftet om man nu känner att vanligt hederligt puder inte är tillräckligt. En primer ska bl.a ha den egenskapen att hjälpa sminket sitta längre utan att bli förstört. Själv har jag aldrig testat en primer men jag har hört att det funkar.

Annars kan jag rekommendera Make up Stores Face mist som förutom att dämpa den "pudriga känslan" även lugnar huden och hjälper sminket sitta bättre. I lördags testade vi även budgetvarianten från Elf som ska funka minst lika bra och joooo, det gör den verkligen! Efter tio (!) timmar med sminket var det endast ett fåtal personer som behövde pudras litegrann, så den kan jag starkt rekommendera :)

Kramar K

Ten years ago...

Tio år sedan kom jag hem från skolan och såg att mina bröder satt bänkade framför tv:n i chock. Vad som visades i rutan såg ut att vara ur en film. Hela världen sörjde. Datumet 9/11 präglades in i historieböckerna. Det blev ett datum vi aldrig kommer att glömma.


Det känns som igår.
Idag hedrar vi alla dom som miste sina liv den 11 September 2001.

Hear me I´m crying

Hej hej tjena!! Längesen man skrev något här men har tyvärr haft väldigt fullt upp med jobb och spännande projekt och därför inte kunnat blogga. Men nu är jag tillbaka med en liten överraskning till er som inte hunnit se mig ännu...mer om det senare för nu måste jag berätta om gårdagen!!


För några månader sedan skrev jag på bloggen att jag har något stort att se fram emot till hösten och igår smällde det alltså :D Ni som bor i Norrköping har kanske hört talas om The Fairytale, en konsert med fantastiska artister som ägde rum på Louis de Geer igår? Jag blev anlitad för att fixa hår och smink på artisterna samt sminka alla i orkestern! Med mig hade jag min allra bästa vän och grymma sidekick Fågel, tillsammans gjorde vi ett sjukt bra jobb och vi kan inte annat än vara otroligt stolta!


Dagen började väldigt stressfull då orkestern som vi skulle börja sminka va en halvtimma sena. Eftersom vi låg under en väldigt pressad schema hade vi då bara 90 minuter att sminka 20 personer! Vi klarade det utan problem men nästa hinder kom när det va dags att sminka artisterna som även dom va sena. Knappt en timma hade vi på oss att sminka fyra personer (inför tv i HD kvalite!!) samt fixa håret på tre av dom, alla skulle ha uppsättningar! Sagt och gjort, Bella fick sminka och gjorde fantastiskt snygga sminkningar medans jag gjorde tre fina uppsättningar som trots mycket dans och kastande med huvudet höll heeela kvällen!! Inte en enda slinga föll ur sin plats!


Som sagt är vi riktigt stolta, och trots att det va en lååång dag och mycket stress så hade vi otroligt roligt! Alla va så himla trevliga och sjukt duktiga på scen! Jag är så tacksam att vi fick den möjligheten och nu har jag minnen och erfarenhet att ha med mig livet ut! Stort tack till Ulrika och Peter Malmberg!!


Och den största möjliga tack till min bästa vän för ditt enorma stöd och den bästa hjälp en människa kan önska sig! Du är en ptroligt begåvad person och jag är så lycklig att ha dig som min bästa vän! Fågel <3


En av låtarna ur The Fairytale, så vacker att ögonen tårades!

RSS 2.0