Jag testar - Laura Microfiber pads

Häromdagen var jag i Rusta där jag passade på att köpa dessa microfiber pads från Laura som jag läste om på Beautyfreaks. Jag vart så nyfiken och kände mig tvungen att testa.

Paketet innehåller: 6 st microfiber pads som skonsamt ska rengöra ansiktet på djupet, avlägsna smink och orenheter effektivt med bara vatten. På köpet får man även en tvättpåse så att man kan tvätta padsen i tvättmaskinen och återanvända dom.

Vad tyckte jag om produkten?

Jag vart possitivt överraskad av hur effektivt den tog bort foundation, ögonskugga, eyeliner och mascara! I för sig hade jag foundation från I.d Bare minerals, alltså inget fettbaserat som brukar va väldigt svårt att få bort. Men då mina förväntingar över denna produkt va väldigt låga vart jag som sagt possitivt överraskad.

Men! Särskilt skonsam tyckte jag inte att den va. Jag fick nästan gnugga bort sminket vilket orsakar friktion och det är inte bra för ansiktet. För att undvika friktionen måste man ha lite ansiktsrengöring på padsen och då är man juh tillbaka på ruta ett. Tanken är juh att man inte ska använda nån form av rengöring för att undvika att irritera hyn som är rätt vanligt när man har känslig hy.

Jag testade i alla fall att ha på lite ansiktsrengöring från Spotless och då gick det hur bra som helst. Allt smink förvann och mitt ansikte vart renare än någonsin. Dessutom upplevde jag att padsen har en väldigt lätt peeling effekt så jag fick även lenare hy på köpet!

Vad får den för betyg?

3 av 5. Att jag inte riktigt kan hålla med om vad som står på paketet sänker betyget lite. Man behöver juh nån form av ansiktsrengöring annars uppstår friktion. Men med rengöring är detta en helt okej produkt som dessutom gör det lite enklare att rengöra ansiktet och får verkligen bort allt!

Vart kan jag köpa den?

Laura Microfiber pads finns att köpa på Rusta för 30:-

Kramar K

Kommentarer
Postat av: Emma

Sv: Depend,viva la diva. typ dom vanliga.

Har provat med det flesta .

2011-07-27 @ 14:25:00
URL: http://Http://Sony.Webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0